Minder gas verbruiken met een hybride warmtepompsysteem

Minder gas verbruiken met een hybride warmtepompsysteem

minder gas verbruiken met een hybride warmtepompsysteem
Een hybride systeem is een goede oplossing omdat de overstap naar een volledige warmtepomp vaak gepaard gaat met hoge kosten omdat bijvoorbeeld randvoorwaarden zoals isolatie nog niet op orde zijn. Wanneer de huidige cv-installatie wordt uitgebreid met een warmtepomp zijn die kosten een stuk lager. Op deze manier kan er op een eenvoudige manier toch op korte termijn gezorgd worden voor minder CO2-uitstoot.

lees verder: wm3.energy 2018-01-29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.