Horeca in grote steden rukt op ondanks personeelstekort

Horeca in grote steden rukt op ondanks personeelstekort

‘De horeca in de grote steden rukt steeds verder op. De toename wordt de komende jaren extra aangejaagd door de verruiming van de regels, waardoor ook andere ondernemers steeds meer mogelijkheden krijgen om horeca-elementen aan hun zaak toe te voegen, het zogenoemde blurring. Het werven van voldoende personeel is daarbij een pijnpunt. “Veel studenten willen niet meer de horeca in. Het aanbod aan werk is tegenwoordig zo gevarieerd. Ze kunnen overal terecht”, aldus een ondernemer.

FNVhoreca.nl 09-01-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.