Bouwsteen LANDBOUW: “Waterdunen Open Dag 22 sep. 2018”

Bouwsteen LANDBOUW: “Waterdunen Open Dag 22 sep. 2018”

Op zaterdag 22 september 2018 houden we een open dag in Waterdunen. Er is van alles te zien en te beleven. Kom langs en neem een kijkje achter de bouwhekken!
Waterdunen Open Dag
Waterdunen bij Breskens is een bijzonder natuur- en recreatiegebied in aanbouw op de grens van land en zee. Op de prachtige locatie van Hof Waterdunen is iedereen van 10.00 tot 15.00 uur welkom. Een gids neemt u mee voor een unieke wandelexcursie in het gebied, langs de pas gegraven Oestergeul en de zuidelijke kreek. Fietst u liever? Rijd dan een mooie ronde onder begeleiding van een gids met onderweg een bezoek aan de getijdenduiker. Het oude gemaal vlakbij is ook open voor bezichtiging. Recreatieondernemer Molecaten is hier ook aanwezig. Tijdens de zilte proeverij maakt u kennis met het project Kustlaboratorium en ontdekt u de smaken van Waterdunen. Ook kinderen zijn van harte welkom; in het Kinderkustlab kunnen ze als ‘waterwetenschapper’ proefjes doen met zoet en zout water.

link: www.zeeland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.