HOSPITALITY: “Niet iedereen houdt van Zeeland”

HOSPITALITY: “Niet iedereen houdt van Zeeland”

Campagne van VVV Zeeland

Je komt naar Zeeland omdat je van een bepaald aspect van Zeeland houdt. Natuurlijk zon, zee en strand. Maar dat heb je overal. Je komt vooral ook naar Zeeland omdat het Zeeland is. Om de zilte zaligheden, de deltawerken, de uitzichten, het water, de natuur. De unieke combinatie van land en water. Zeeland is een Land in Zee. En daar moet je van houden. Sommige mensen moeten er een beetje aan wennen. Je zult maar niet van water houden, of van strand. Of van harde wind. En natuurlijk oesters. Niet iedereen houdt van oesters. Mooi. Des te meer oesters blijven er over voor de rest. En vooral mooi, omdat Zeeland zoveel meer te bieden heeft dan dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.