GEZONDHEIDSZORG: ‘Chronic Health’

GEZONDHEIDSZORG: ‘Chronic Health’

‘Chronic Health’ op de Dutch Design Week 2018

Chronic Health op Dutch Design Week 2018

De 21ste eeuw is een tijdperk waarin de technologische mogelijkheden ongekend zijn, en we op zoek zijn om nóg langer gezond en gelukkig te leven. We rekken het leven op aan het begin én aan het einde van het leven.
De Embassy of Health op de Dutch Design Week 2018 laat met de tentoonstelling ‘Chronic Health: If not us then who?’ zien hoe we gezamenlijk de zorg vormgeven. We tonen hoe zorgproducten of -services niet op zichzelf staan, maar interacteren binnen een complexe zorgomgeving. Om hieraan vorm te geven, is empathie nodig. Om niet alleen te ontwerpen vóór elkaar, maar zeker ook mét elkaar.
De tentoonstelling dompelt de bezoekers onder in een interactieve omgeving, om hen te laten beleven wat de rol van design voor de zorg is en kan zijn: zowel nu, als in de nabije en verre toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.