TECHNOLOGIE: Wired and “the Future of Work”

TECHNOLOGIE: Wired and “the Future of Work”

8 Sci-Fi Writers Imagine the Bold and New Future of Work

WIRED and the Future of Work
©WIRED
“In the early 21st century, perhaps the most important artistic genre is science fiction … [It shapes] how people understand the most important technological, social, and economic developments of our time.” —Yuval Noah Harari, 21 Lessons for the 21st Century

WIRED dec. 2018

Eén gedachte over “ TECHNOLOGIE: Wired and “the Future of Work”

  1. Toevallig gebruik ik bij m’n recentste werk (robotica Dashboard en planning) SciFi als inspiratie bij het ontwerp van de User Interface. Naast dumming down moet je soms all the way gaan, zeker als je meewerkt aan een disruptief (en intern danig complex) product voor een ingeslapen, maar recentelijk ontwakende industrietak: industrieel onderhoud.
    Als regio doen we daar onder de leiding van KICMPI, aanjagers van oa robotica toepassingen, aardig mee of lopen we zelfs voor. Als streekgenoot is het een privilege om in het Smart Tooling project een rol te mogen spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.