ECONOMIE: “Over Zeeland, Land in Zee”

ECONOMIE: “Over Zeeland, Land in Zee”

Tools voor leven en werken in Zeeland
Wist u dat er in Zeeland 6.000 mensen nodig zijn om de vacatures te vervullen in 2022? Het Zeeuwse aanvalsteam arbeidsmarkt doet er alles aan om Zeeuwen aan het werk te helpen. Maar dat is niet voldoende. We moeten mensen, ook van buiten Zeeland, enthousiast maken voor een baan hier. Onder meer door Zeeland voor het voetlicht te brengen als dé regio om te leven en te werken.

Daarom zetten we in op actieve Zeeland promotie en online werving van mensen buiten de provincie. Daarvoor is het nodig dat het beeld dat niet-Zeeuwen van onze provincie hebben, namelijk dat hier weinig banen zijn en er in Zeeland alleen maar strand is, wordt bijgesteld. Want die banen zijn er in overvloed. En in alle sectoren, op alle niveaus. De Provincie nam daarom het initiatief voor het webplatform zeelandlandinzee.nl en Augmented Reality-app om Zeeland op het gebied van leven en werken digitaal te presenteren. Bruikbaar voor alle werkgevers. U vindt de ARX app in de appstore, het webplatform bekijkt u hier.

Over Zeeland – Land in Zee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.