KLIMAAT: “CO2 heeft nauwelijks tot geen invloed op het klimaat”

KLIMAAT: “CO2 heeft nauwelijks tot geen invloed op het klimaat”


In mensentaal zeggen duizenden wetenschappers het volgende: menselijke CO2 heeft zoveel vandoen met klimaatverandering als een ooievaar met de geboortes van kinderen.

‘The explanation for climate change is still searching for an experimental proof and the most important question is whether climate change is anthropogenic.’ (Finse wetenschappers Jyrki Kauppinen en Peka Malmi)
Laaghangende wolken zijn de voornaamste oorzaak van klimaatverandering, aldus Kauppinen en Malmi. Toevallig kwam een Japanse studie van de universiteit van Kobe tot dezelfde conclusie als die Finse wetenschappers. De laaghangende wolken vormen een soort van paraplu en zijn aldus deze wetenschappers de echte oorzaak van klimaatverandering, niet menselijk CO2.
lees verder: doorbraak.be 23-07-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.